Användning Av Sociala Medier Statistik

På pinterest söker många efter inspiration kring bland annat resor och under året som gått har trenden varit tydlig med mer fokus på hållbarhet och resmål som inte är överbelastade av massturism. Sociala medier används allt mer en stor majoritet använder sociala medier och det blir fortfarande fler år från år.

Rekrytering Via Sociala Medier Sociala Medier Media Fakta

över 40 av världens befolkning använder nu sociala medier aktivt varje månad och de allra flesta gör det via sina mobiler.

Användning av sociala medier statistik. Så kommer vi till de sociala plattformarna där användningen fortsätter att öka. Bland de yngre har det till och med blivit allt ovanligare. Facebook dominerar fortfarande stort följt av youtube.

På sex år har andelen som dagligen använder sociala nätverk mer än fördubblats. Bland pensionärerna använder 60 procent sociala medier och de är främst på facebook och även till viss del på instagram. Statistik över hur vi söker efter information i sociala medier kan ge oss bra insikter i konsumenters beteenden och i olika trender.

Användning och mer specifik användning av några vanliga tjänster. Tillväxten för instagram och snapchat är däremot större än för facebook. Ett vanligt användningsområde är att söka hälsorelaterad information om skador sjukdomar livsstil eller diet.

Av de som arbetar använder 87 procent sociala medier och är av naturliga skäl i högre grad än andra på linkedin. Och det dagliga facebook användandet har stagnerat. Riktlinjer för myndigheters användning av sociala medier n version 1 0 2010 12 30 2 förord förord i maj 2010 fick e delegationen i uppdrag1 av regeringen att ta fram riktlinjer för hur statliga myndigheter bör använda sociala medier.

1 1 generellt om användning av sociala nätverk figur 1. Facebook ligger kvar som ohotad etta bland sociala medier nätverk med över 2 1 miljarder användare varje månad. Genom sociala medier vill vi nå ut och engagera ovana användare av vår statistik genom att erbjuda ett mer lättillgängligt format.

Sociala medier användning nu på över 40. I övrigt har de arbetande hög användning av facebook. I allt fler delar av världen ligger användningen på över 50 men det finns fortfarande områden där en rejäl utveckling kan komma centralasien och mellersta afrika t ex.

Av dessa plattformar är facebook fortfarande störst på 74. 81 av alla internetanvändare 12 år besöker någon gång sociala medier. Nio av tio personer i åldern 16 85 år använder internet i stort sett varje dag.

Andel internetanvändare 12 år som uppger att de dagligen respektive någon gång använder sociala nätverk under åren 2010 2016. Whatsapp och messenger är de största meddelandeapparna. Sociala medier global spridning.

Vi använder även de sociala nätverken mer frekvent. 81 använder sociala plattformar. Vi vill visa bredden och betydelsen av statistik i ett demokratiskt samhälle på ett människonära och underhållande sätt.

Facebook är populärast men tvåan instagram och trean snapchat växer snabbare.

Pin Pa Bladvandare Med Garanti

Pin Pa It Kanalen Se

Skolverket On Twitter Chart Line Chart

Hur Kan Man Arbeta Med Kallkritik Pa Ett Elevnara Och Konkret Satt Annika Sjodahl Arbete Sociala Medier Programmering

Den Europeiska Transportplattformen Bolt Rullar I Dagarna Ut En Ny Uppsattning Verktyg I Sin App For Att Gora Det Enklare Att Anvand I 2020 Appar Verktyg Elsparkcykel

Pin Pa Digital Communication Related Stuff

Pin Pa Social Media

Pin Pa Wikimedia

Deepcode Brings Ai Powered Code Review To C And C In 2020 Machine Learning Models Coding Open Source Projects

Skrivprocessen Skolmotivation Undervisning Modersmal

Imovie Enkelt Att Skapa Film Film Appar Ipad

Mobiltelefon Anvandning I Sverige 2012 Mobiltelefon Marknadsforing Sverige

Powerbank En Smart Losning For Att Ladda Din Mobil Med Bilder Guide Mobil Laddare

Marie Marielkpg Pa Twitter Marketing Communications Marketing Communications

Pin Pa Ep Infographics In Swedish

Sjalvbedomning The Big Five Pdf Klassrumsideer Skola Larare

Pin Pa Luokkaan

Webbstjarnan Infografik Samhallskunskap Blogg

Pin Pa Infografik


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url
Related Post :
användning av sociala medier statistik