Mest Brukte Sosiale Medier I Norge

Du kan opprette eller bli med i grupper der du møter mennesker med samme interesser som deg søk på strikking for eksempel og du vil. En ryddig og komplett oversikt over de best besøkte sosiale medier i norge.

Pin Pa Some Greier

Se hele statistikken fra ssb.

Mest brukte sosiale medier i norge. 9 av alle nordmenn over 18 år bruker tiktok hver dag forrige måling. 73 av pinterest brukerne i norge er kvinner. Det er drøyt 1 8 millioner nordmenn som har en profil på youtube.

Snapchat er det nest mest brukte sosiale mediet i norge. De unge er mest aktive. Denne måneden har de laget en liste over verdens 15 mest brukte sosiale nettverk basert på både antall unike bruker per måned og popularitet i forhold til konkurrenten.

8 andelen som bruker sosiale medier som for eksempel facebook instagram eller snapchat har holdt. Det er den mest brukte av alle sosiale medier i aldersgruppene over 40 år. 50 av alle mellom 18 og 23 år bruker instagram mens de spiser.

Over halve norge er altså på snap. Hvor mange bruker youtube. Brukes til å holde kontakt med venner familie og kjente og fungerer som en oppslagstavle der man deler bilder og betraktninger.

Sosiale medier har endret måten vi kommuniserer på både i hverdagen og i jobbsammenheng. Bruk av ikt i husholdningene. Ikke overraskende er det fortsatt facebook som er størst i verden med sine svimlende.

I 2015 var det 54 prosent av befolkningen mellom 16 og 79 år som brukte sosiale medier hver dag eller nesten hver dag. 50 av de under 25 år bruker snapchat mens de er på badet. 2 millioner profiler og det tredje meste brukte sosiale mediet i norge.

Kanalen er mest populær blant kvinner mellom 18 29 år. I følge barn og medier undersøkelsen er snap svært populært blant de aller yngste. Sosiale medier er nettsider og apper som tilrettelegger for å skape og dele innhold og å delta i sosiale nettverk.

Over sju av ti snapper daglig det innebærer over to millioner daglige snap brukere. Facebook er det mest vanlige sosiale mediet både i norge og internasjonalt men også twitter instagram youtube og snapchat er mye brukt. Her har du de nyeste brukertallene om sosiale medier i norge fra ipsos for deg som ikke orker å lese alle detaljer men vil ha en kjapp oppsummering av tallene for tredje kvartal 2020.

Andelen som bruker sosiale medier som for eksempel facebook instagram eller snapchat har holdt seg på et stabilt nivå siden i fjor da også åtte av ti nordmenn brukte sosiale medier viser nye tall fra statistikken bruk av ikt i husholdningene. åtte av ti nordmenn brukte sosiale medier i 2018 viser de nyeste tallene fra ssb. Når det gjelder markedsføring er sosiale medier likevel et relativt nytt fenomen.

47 av kvinner under 25 år følger influencere. To av tre 9 10 åringer er på snap. Inkluderer vi alle under 18 år så er mitt anslag at vi er over 3 millioner.

Pinterest er det sosiale mediet i norge der det er størst forskjell mellom kvinner og menn. Hvem bruker sosiale medier mest. Dette er det sammme som forrige måling.

Https Xn Frd Yla No Bruk Av Sosiale Medier

Markedsforing I Sosiale Medier 2020 Liste Seopp

Bor Man Nekte Barn Sosiale Medier For De Er 13 Ar Barnevakten

Sosiale Medier Store Norske Leksikon

Ipsos Some Rapport For Fjerde Kvartal 2019 Blink Marked Digitalbyra

Sosiale Medier Iteo

Pin Pa Statistikk Sosiale Medier Og Internett I Noreg

Dette Bor Foreldre Vite Om Sosiale Medier Barnevakten

Sosiale Medier En Oversikt Bouvet Norge

Barn Og Medier 2020 Halvparten Av Norske Niaringer Er Pa Sosiale Medier Medietilsynet

Sosiale Medier Anno 2019 Det Norske Mediebarometeret Eavent

Sosiale Medier En Velsignelse For Demokratiet Artikler Akademikerforbundet

Hvilke Sosiale Medier Bor B2b Bedrifter Satse Pa

Seniorradgiver Barn Har Storre Behov For Kritisk Forstaelse Av Sosiale Medier Bronnoysunds Avis

Kva Slags Innhald Bor Du Dele Pa Facebook Sosial Media Norge Sosiale Medier Infografikk Aktiviteter

Pin Pa Organisasjoner Sosiale Medier

Er Du Pa Tiktok Nar Nye Sosiale Plattformer Lanseres Ser Vi Gjerne At De Som Tidlig Implementerer Dette I Sin Strategi Far Ofte Ras I 2020 Media Vaer Plattform

Ny Statistikk Om Nordmenns Bruk Av Sosiale Medier

Slik Bruker Du Sosiale Medier Landbruk Arena


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url