Projektopgave Sociale Medier Produkt

I princippet kan der vælges mellem utallige udtryksformer men eleven bør vælge en udtryksform der passer til fremlæggelsens pointer. Hej vi er to piger som er i gang med projektopgaven 9 klasse.

Sociale Medier Projektuge 2015 By Freja Vacker

Vi har overemnet frihed og underemnet sociale medier.

Projektopgave sociale medier produkt. Sociale medier projektopgave 9b duration. Herudover undersøges den nutidige brug af medier samt negative og positive sider ved brugen af medier. 115 visninger del embed in andet.

Under arbejdet med projektopgaven skal eleverne fremstille et produkt. Kreativ produkt til projektopgaven. Camille laura og emilies film om de sociale mediers indvirken på det sociale liv.

God etik på nettet man skriver ikke noget til andre som man ikke kan. Det kreative produkt det kreative produkt skal bidrage til arbejdet med delemnet og støtte forståelsen og oplevelsen ved fremlæggelsen. Vis mere 0 kommentarer sort sort by top comments.

Vi får venner fans og følgere på de sociale medier men det store spørgsmål er. Har sociale medier indflydelse på vores identitet. Vi er godt i gang med selve opgaven men vores første ide med hensyn til kreativt produkt gik ikke så vi.

Her gives ideer til projektopgavens produkt og et konkret eksempel på et produkt i form af et spil. Vi liker vores venner og samler på likes. Our 2020 prezi staff picks.

Projektopgave de sociale medier 0. Klasse om mediernes udvikling med fokus på sociale medier i nutidens verden. Jeg er igang med at lave projektopgave om de sociale medier og ved ikke helt hvad der kan være et godt produkt.

How to create your brand kit in prezi. Hvis der er nogen der har nogle gode ideer bare kom med dem. Sociale mediers indflydelse på ungdommen konklusion sociale mediers indflydelse på ungdommen husk at nyd livet du får kun 1 husk ikke sid på jeres telefoner hele tiden livet omg har i set hvad hun har postet.

Projektopgave i dansk forår 2014 vi deler vores hverdag i tekstbidder og billeder. Celebrating a year of incredible prezi videos.

Sociale Medier Projektopgave By Jasmin Zaidi

Projektopgave De Sociale Medier

Unge Og Sociale Medier By Salli Maria

Projektopgave 2019 By Filippa Brehm Nielsen

Kultur Og Medier By Ida Wendt

Projektopgave By Anna Normann Pedersen

Mobiltelefonen Projektopgave By Mads Andersen

Projektopgave Sociale Medier 8 Klasse 2013 Produkt

Sociale Mediers Udvikling

Projektopgave By Rasmus Hoergreen

Projektopgave Kropsidealer By Emilia Maschino Krumhausen S8b Sofiendalskolen

Projektopgave Uge 11 By Melissa Larsen

Projektopgave 2nd By Rayan Tobi

Projektopgave 2018 By Anne Sofie Alroe

Projektopgave Unge Og De Sociale Medier By Amalie Lausbak On Prezi Next

Racisme I Hverdagen By Linea Jorgensen

Sociale Medier Projektopgave I Dansk Forar 2014

Projektopgave Sociale Medier By Simone Sorensen

Graenser Pa De Sociale Medier Kortfilm Youtube


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url
Related Post :
produkt til projektopgave sociale medier,projektopgave sociale medier produkt