Sociala Medier 90 Talet

Sociala medier är digitala verktyg som har funnits sedan internets genombrott på 90 talet och som möjliggör smidig interaktion mellan människor på nätet. I slutet av 90 talet var det även möjligt att börja blogga men det skulle dröja några år fören det verkligen blev populärt att ha en blogg och läsa andras.

13 Satt Vi Visade Karlek Pa Under 90 Talet Veckorevyn

Teknikföretag som apple och microsoft skapar historia och facebook google och youtube blir dominerande inom sina områden.

Sociala medier 90 talet. Situationen liknar den på 90 talet men riskerar att bli ännu värre än på 90 talet eftersom sociala medier är med i bilden enligt medieforskaren ester pollack. Reporter alexander letic har. Vad som slog mig när jag läste historikern niall fergusons arbete the square and the tower penguine 2018 om europeisk politisk organisationshistoria var att den oförsonliga polarisering vi ser just nu på sociala medier inte är något speciellt nytt vi har sett den förut här i europa för ungefär ett halvt årtusende sedan.

Men det var inte förrän 2005 som bloggen eller nätdagboken. Här kunde man bland annat lägga upp en egen hemsida. 90 talet var en fantastisk tid när det kommer till mode musik och även kändispar.

Människor i alla åldrar världen över sprider information och kommunicerar aktivt med varandra genom olika webbplatser som till exempel facebook twitter youtube bloggar med mera. 1998 kodade vi våra egna publiceringssystem och wordpress började komma. En av de allra första plattformar där man som privatperson kunde vara aktiv var geocities som lanserades 1995.

På 90 talet fanns det två clownglassar nu finns det ingen. Säg sociala medier och de flesta tänker på bloggar. Kassettband var jobbigt när man skulle spola tillbaka och cd skivan kunde hoppa när man sprang till bussen.

Innan sociala medier kändes kändisar ännu mer drömmiga speciellt när de dejtade varandra. Uppbackningen från affärssystemen blev ofta kostsam. Intervjuer med bland andra steve jobs bill gates och mark zuckerberg.

Det som idag menas med sociala medier är ett ställe där man kan dela med sig av text eller bilder ha diskussioner och chatta med varandra. Historien om sociala medier kan dock spåras tillbaks till mitten av 1990 talet när internet på allvar började leta sig in i hemmen. Pinnen var en visselpipa och näsan var ett tuggummi så kul.

I slutet av 90 talet växte även bloggosfären fram. Dessutom banar sociala medier väg för en presidentkandidat barack obamas presidentvalskampanj 2008 marknadsfördes på alla sociala medier. Samma födslovåndor som när crm custom relation management lanserades på 90 talet.

I stället för projekt måste man lära sig träna och ställa om i en. Avsnitt fem i serien handlar om teknik och sociala medier. Det strulade när beslutskraft flyttades till säljare och kundsupport.

Vi Som Alskar 90 Talet Uppdatering Gallande Festivalen Och Coronaviruset Facebook

Social Media Templates Instastory Social Media Design Inspiration Instagram Template Design Instagram Design

Quiz Har Du Nan Koll Pa Eller Noll Koll Pa Rock Pa 90 Talet Mickekring Se

Robotpolitikerna Pa Sociala Medier Aftonbladet

Sociala Medier I Love Sweden

Barnfattigdomen I Sverige Varst Pa 90 Talet Forskning Framsteg

6 10 Posted By Spring Metrics The Infographic Shows The Evolution Of Web Analytics From The Old School Way To Collecting Data For The New School Method C

90 Talet Generationerna

Minns Du 90 Talet Gp

Trend 2017 Nostalgi 90 Tal 40 Arsfest Monster

Pin Pa Astrologi En Vag Till Sjalvkannedom

What Is Social Learning Med Bilder

Soi2015 Internet Applikationer Och Guider Om Teknik Soi2015 Se

Vi Som Alskar 90 Talet 24 Juli

Twitters Egen Twitterstatistik Https Analytics Twitter Com User Kentlundgren Tweets Sociala Medier Statistik Tiana

1990 Talet Farjestad Bk

Rapport Okar Forstaelsen For 90 Talets Reformer Inom Aldreomsorgen Socialhogskolan

Pin Pa Projekt Att Testa


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url