Mest Populære Sosiale Medier 2019

De godt voksne kvinnene er mest engasjert. Er som forventet fremdeles størst.

Ipsos Some Rapport For Fjerde Kvartal 2019 Blink Marked Digitalbyra

Se om du har en profil hos dem alle.

Mest populære sosiale medier 2019. Ipsos kartlegger jevnlig nordmenns bruk av sosiale medier og nå er tallene fra q2 her. Sociale medier har været en vigtig del af menneskets hverdag siden de største og mest velkendte firmaer såsom facebook blev lanceret i midten af 2000 erne og særligt er det velkendt at. 73 av pinterest brukerne i norge er kvinner.

Selv om facebook er den mest populære sosiale media plattformen på alle kontinent møter den mest konkurranse i nordamerika hvor pinterest har kapret hele 30 42 av brukerne. Her kan du se en liste over de 10 mest populære sociale medier i 2019. Ikke overraskende er det fortsatt facebook som er størst i verden med sine svimlende.

Det er jo spændende hvilke ændringer der sker i markedsandele for de sociale medier. Kanalen er mest populær blant kvinner mellom 18 29 år. Nyheter koronaviruset lokalaviser nettbutikker god jul ferie fritid sport finans hus hage jobb studier bil motor spill sosiale medier musikk video film tv radio mat drikke helse beauty tek pc bredbånd mail mobil telefoni mote klær.

Dette er det sammme som forrige måling. Vi skriver februar 2019 og det er på tide å ta en titt på hvem som er størst på instagram i verden så langt i 2019. Ligesom jeg gjorde i 2018 har jeg taget et kig på statistikken fra statista vedrørende de mest populære sociale medier.

Dette er trolig på grunn av de nylige skandalene som involverer brukernes personvern som har blitt mere rapportert i usa enn i andre deler av verden. Nær tre og en halv million nordmenn har en profil på plattformen og kvinner er overrepresentert i alle alderstrinn. Bruken er stabil sammenlignet med forrige periode.

Vi har fått tilgang til helt oppdaterte lister og vil sørge for å holde denne posten oppdatert hver eneste måned minst eller så ofte som vi kan. Spesielt ser de et fall blant unge menn. Januar 2019 7 kommentarer.

Hvor mange bruker youtube. Denne måneden har de laget en liste over verdens 15 mest brukte sosiale nettverk basert på både antall unike bruker per måned og popularitet i forhold til konkurrenten. Ipsos kvartalsvise undersøkelse om sosiale medier viser for første gang et fall blant unge for instagram og snapchat i norge.

Det er drøyt 1 8 millioner nordmenn som har en profil på youtube. Til nrkbeta opplyser norgesansvarlig for ipsos nathalie eyde warembourg at tallene er signifikante. Pinterest er det sosiale mediet i norge der det er størst forskjell mellom kvinner og menn.

Pin Pa Tips Til Vekst Pa Sosiale Medier

Her Er 20 Sosiale Medier Du Bor Vite Om Medier24 No

Sosiale Medier For Bedrifter En Innforing I De Forskjellige Plattformene Helt Haetta

Pin Pa Tips Til Vekst Pa Sosiale Medier

Sosiale Medier Arkiv Markedssjefene

Eldre Menn Drar Veksten I Bruk Av Sosiale Medier Hanspetter Info

8 Trender For Sosiale Medier I 2020 Softbit

Https Xn Frd Yla No Bruk Av Sosiale Medier

Markedsforing I Sosiale Medier 2020 Liste Seopp

De Fem Vanligste Sporsmalene Om Sosiale Medier Berg Allum Uansett Hva Vi Jobber Med Har Vi Ett Mal Vekst

Hvilke Sosiale Medier Bor Bedriften Vaere I Nina Furu

Nye Tall Fra Medietilsynet Sosiale Medier Er De Unges Viktigste Nyhetskilde Medietilsynet

Vi Blir Kontrollert Av Sosiale Medier

Sosiale Medier Anno 2019 Det Norske Mediebarometeret Eavent

8 Tips Til Hvordan Din Bedrift Kan Bruke Sosiale Medier Til A Vokse Hermann Kjennset

Topp 20 Sosiale Medier Og Apper For 2019 Hanspetter Info

Sosiale Medier Er Dette Sa Lurt

Ny Statistikk Om Nordmenns Bruk Av Sosiale Medier

Barn Og Medier 2020 Halvparten Av Norske Niaringer Er Pa Sosiale Medier Medietilsynet


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url