Jysk Fynske Medier Annoncering

Det giver derfor vores annoncører en unik mulighed for at markedsføre sig online. Produktet hedder adsolute og her introducerer vi dig på en overskuelig måde til hvad adsolute er og kan.

Http Www Jfmedier Dk Media 3800 Jysk Fynske Medier Dagblade Kontakt Pdf

En ny specialenhed med base i vores livecenter i horsens hvor vi fra et live studie vil skrue kraftigt op for brugen af levende billeder på vores 14 lokale og regionale dagblades nyhedssider.

Jysk fynske medier annoncering. Tallene er baseret på en opgørelse fra slots og kulturstyrelsen som siden har rettet tallene således at det er jp politikens hus der modtager det største beløb. Jysk fynske medier jfm er danmarks næststørste private mediekoncern og dækker hele landet med over 2 5 millioner kontakter hver uge. Koncernen udgiver i alt 15 dagblade med 641 000 læsere hver uge og 63 ugeaviser med 952 000 læsere fra limfjorden til.

Fra marts 2021 øger jysk fynske medier satsningen på video og især livevideo med opbygningen af jfm video hub. Jysk fynske medier tilbyder en bred palet af digitale medieplatforme med tilsammen 2 6 mio månedlige brugere af digitale platforme. Det har mediebureauet ium og jysk fynske medier begge dykket ned i.

Avisen danmark er landets mest læste betalte dagblad med 520 000 læsere hver uge. Avisen danmark er landets mest læste betalte dagblad med 520 000 læsere hver uge. Fusionen blev en realitet i slutningen af 2014 men hverken læsere eller annoncører har formentlig bemærket den store forskel.

Men hvad kræver en sådan model ud over en betalingsmur. Koncernen udgiver i alt 15 dagblade med 641 000 læsere hver uge og 63 ugeaviser med 952 000 læsere fra limfjorden til. Annoncering med 13 dagblade 58 ugeaviser og en lang række magasiner tillæg som e aviser tilbyder jysk fynske medier p s nu som de første en præcis og skræddersyet annonceløsning i vores e aviser.

Avisen danmark er landets mest læste betalte dagblad med 520 000 læsere hver uge. Fynske medier er i dag en del af danmarks andenstørste mediekoncern jysk fynske medier jf medier som er resultatet af en sammenlægning af de tre mediehuse fynske medier jyske medier og syddanske medier. Koncernen udgiver i alt 15 dagblade med 641 000 læsere hver uge og 63 ugeaviser med 952 000 læsere fra limfjorden til.

Og det kan hjælpe din virksomhed med at performe endnu bedre når du annoncerer online. Det fremgik tidligere at jysk fynske medier modtager det største beløb i redaktionel produktionsstøtte i 2021. Hos jysk fynske medier har vi udviklet et produkt som er det eneste af sin slags på markedet.

Vi vil gerne være mindre afhængige af annoncer. Jysk fynske medier jfm er danmarks næststørste private mediekoncern og dækker hele landet med over 2 5 millioner kontakter hver uge. Vi kalder den e avis plus.

Jysk fynske medier jfm er danmarks næststørste private mediekoncern og dækker hele landet med over 2 5 millioner kontakter hver uge. Alene eller i kombination med vores trykte og elektroniske medier. En digital abonnementsmodel der tjener penge er den nye hellige gral for medierne specielt efter corona.

Jysk Fynske Medier Linkedin

Annoncering Nyhedskiosken

Digitale Medier Jysk Fynske Medier

Journalisten Jysk Fynske Medier

Jysk Fynske Medier Lemvig Firma Krak Dk

Journalisten Kaempe Corona Sparerunde I Jysk Fynske Skal Skaere Op Til 100 Stillinger

Bannertyper Jysk Fynske Medier

Jysk Fynske Medier Jfmedier Twitter

Jysk Fynske Medier P S Struer Startside Facebook

Jysk Fynske Medier Varsler Sparerunde Efter Coronakrisen

Google Fylder Jysk Fynske Medier Med Stotte Tv 2 Fyn

To Jysk Fynske Ejede Trykvirksomheder Gar Sammen Under Nyt Navn

Jysk Fynske Medier Har Store Ambitioner For Fremtiden

Journalisten Radio4 Har Kobt Annonceplads I 20 Dagblade Alle I Radioens Ejerkreds

Journalisten Forsta Hvordan Jysk Fynske Medier Gik Fra 500 Til 380 Medarbejdere Pa Tre Ar

Kontakt Jysk Fynske Medier

Journalisten Jysk Fynske Medier Har Gennemfort Otte Sparerunder Pa Fire Ar

Moj80xdmc4xj2m

Journalisten Avisen Danmark Kritiseres For Provokerende Jobannonce


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url