Sosiale Medier Nettvett

Nettvett og sosiale media oppgaver egnet for 7 trinn oppgave 1. På nettet kan man være hvem man vil og velge hva man vil at andre skal se.

Pin Pa Nettvett Digital Kompetanse

Varierte oppgaver til temaene.

Sosiale medier nettvett. Tjenester som facebook twitter linkedin og youtube er i dag så integrert i måten vi kommuniserer på at de er en naturlig del av dagliglivet på nettet. Om sosiale medier for 9 13 år. Nettvett og sosiale medier.

Dette bør du vite. Hvem er du på nettet. Det er ett ganske stort område men jeg skal gjøre det så godt jeg kan for å dekke det best mulig.

Nettvett barn og digitale medier sosiale medier. Gå inn på linkene under og se hva du synes er viktig. Ta den informasjonen du finner og bruk den i en animasjonsfilm.

Mange har etterspurt en guide på nettvett i sosiale medier. Svindel på nett id tyveri. Du får forran en stor forsamling og skal holde en tale for mange tusen mennesker.

Om sosiale medier for 13 18 år. Kort om populære sosiale medier fra medietilsynet. Sikring av datamaskin mobil og nettbrett.

Barn og sosiale medier. Sosiale medier er nok en inngang til din bedrift. Det perfekte liv på sosiale medier.

Foresatte og de som jobber med barn. De skal få vite akkurat din mening. Jeg pleier alltid å ha en hovedregel.

Her er noen tips til hvordan du kan avsløre om en nyhet er falsk eller ikke. Gjennom en side eller profil i sosiale medier vil omverdenen kunne nå virksomheten på samme måte som gjennom andre kanaler. Gå gjennom eller skriv ut nettvettråd fra nettvett no og heng opp i klasserommet ressurser.

Finn informasjon om nettmobbing nettvett hva mener du er viktig for at internett skal bli et trygt sted å oppholde seg. Nettvett og sosiale medier still spørsmål sjekk svar slik kan du avsløre falske nyheter det er dessverre enkelt å lage falske nyheter og de spres ofte på sosiale medier. Livet på sosiale medier speiler ikke alltid virkeligheten.

Sosiale medier er tjenester på internett som gjør det mulig for mennesker å dele informasjon med hverandre. Her kan du lære om sosiale medier regler for personvern og nettvett relatert til arbeidsliv. Tilstedeværelsen i sosiale medier blir som en virtuell dør som kan brukes for å ta kontakt skaffe informasjon samt påvirke og lure de ansatte.

Mens nesten ingen 9 11 åringer. I 2016 brukte nesten 8 av 10 9 16 åringer sosiale medier. Redd barna andrea gjestvang stadig flere barn og unge bruker sosiale medier for å holde kontakt med venner og kjente og for å treffe andre med samme interesser som en selv.

Populaere Sosiale Medier

Pin Pa Statistikk Sosiale Medier

Pin Pa Nettvett Digital Kompetanse

Pin Pa Statistikk Sosiale Medier

Pin Pa Nettvett Digital Kompetanse

Pin Pa Nettvett Digital Kompetanse

Nettvett Ung No

Frelsesarmeen Nettvett Sosiale Medier Arbeid Barn

Nettvett Barn Man Barn Har

Ti Tips For Sikrere Pc Bruk Nettvett No Digital Kompetanse

Du Bestemmer Om Personvern Nettvett Og Digital Dommekraft Sosiale Media

Pin Pa Nettvett Digital Kompetanse

Ipsos Tracker Om Sosiale Medier Q4 15 Ipsos Norway Sosiale Media Norge Studier

Pin Pa Nettvett Og Kildekritikk

Nettvett Samfunnsfag Arbeid Barn

Pin Pa Nettvett Digital Kompetanse

Pin Pa Nettvett Digital Kompetanse

Pin Pa Nettvett Digital Kompetanse

Pin Pa Nettvett Og Kildekritikk


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url
Related Post :
sosiale medier nettvett